Title of a News Article

Kılıçdaroğlu, Bakanlığa alınmadı

Kılıçdaroğlu, Bakanlığa alınmadı
banner206

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün yaptığı açıklama Milli Eğitim Bakanlığına gideceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu, MEB'e alınmadı. Bakanlığa alınmayan Kılıçdaroğlu, "Bir haksızlık bir hukuksuzluk varsa bir kişinin hakkı gasp ediliyorsa ve bu sarayın talimatı ile yapılıyorsa buna karşı çıkmak benim boynumun borcudur." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin genel merkezinde KPSS’den yüksek puan almalarına rağmen mülakatlarda aldıkları düşük puan nedeniyle atanamayan öğretmenlerle bir araya gelmişti.

Mülakat yüzünden atanamayan öğretmenlere destek veren Kılıçdaroğlu, bugün Milli Eğitim Bakanlığı’na gideceğini açıklamıştı.

Bakanlığa alınmayan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bir haksızlık bir hukuksuzluk varsa bir kişinin hakkı gasp ediliyorsa ve bu sarayın talimatı ile yapılıyorsa buna karşı çıkmak benim boynumun borcudur. Dün bir feryadı dile getirdim KPSS sınavında 80,90,95 puan alan evlatlarımızın mülakatlarda elendiğini gördüm. Bu memlekete gencecik evlatlarımıza yazıktır günahtır. TÜGVA’dan TÜRGEV’den gelen listeler üzerine mi bu kararlar alındı büyük haksızlık var. Bir anne babanın evladının sınavlara evlatlarını nasıl hazırladığını bilmeyenimiz var mı? Haksızlık var hukuksuzluk var? Danıştay mülakatta yapılan haksızlıkları tescilledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195