Title of a News Article

Kılıçdaroğlu elektriği nasıl bedava vereceğini açıkladı

Kılıçdaroğlu elektriği nasıl bedava vereceğini açıkladı
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunmuş ve STK temsilcileri ile yaptığı bir toplantıda Büyükşehir’i bize verin elektriği bedava vereceğiz demişti. Akıllarda soru işaretlerine neden bu konu Türkiye’nin gündemine oturmuştu ve Kılıçdaroğlu bugün Adana’da bu sözünü bir kez daha yineledi ve elektriği nasıl bedava vereceklerini açıkladı.

Adanalılarla buluşan muhalefet partisi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarda bulunduğu Adana’da gazetecilere açıklamalarda bulunarak soruları yanıtladı.

Bir gazetecinini ‘Adanalılar sizde haber bekliyor, Elektrik ücretsiz olacak demiştiniz? Bu anlamda neler söylemek istersiniz…’ sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu elektriği nasıl bedava vereceğini şu sözlerle açıkladı;

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni bize verdikleri takdirde, yani Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı kazandığı takdirde 2 milyon 300 bin taşlık araziye güneş enerjisi yapacağız ve çiftçiye elektriği bedava vereceğiz. Burada Adana'da 2’ milyon 300 bin dönümlük taşlık arazi yok. Öyle bir arazi tahsis edilirse burada da veririz.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195