Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun destekçileri de Özel'i ziyaret edip tebriklerini iletiyor. Bunlardan birisi de Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ.

CHP'de geçtiğimiz günlerde olağan kurultay yapılmıştı. 38. Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel yarışmıştı. Seçimin galibi Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13 yıllık koltuğundan indirerek yerine geçti.

Seçim öncesi taraflarını belli edenlerde bugünlerde yeni başkanı ziyaret ediyor.

Kurultay öncesi açık açık Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini ifade eden CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, bugün Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret ederek verimli bir görüşme sağladıklarını söyledi.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu dönemi bittiğine göre, haliyle il başkanları ve teşkilatları artık yeni başkanı destekleyecek.

Ziyaretle ilgili fotoğraf paylaşan Karadağ, şu notu bıraktı;

AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi

"CHP Genel Merkezimizde, Genel başkanımız Sayın Özgür Özel'i ziyaret ettim. Yaklaşan yerel seçimler için Şanlıurfa'mız adına verimli bir görüşme sağladık. Genel başkanımız öncülüğünde Şanlıurfa'mızda etkili bir Yerel seçim çalışması yürüteceğiz!"