Title of a News Article

Kılıçdaroğlu, Urfa’da pot kırdı

Kılıçdaroğlu, Urfa’da pot kırdı
banner206

Gaflarıyla adından söz ettiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da yaptığı konuşmada, dikkat çeken bir gafa daha imza attı. Şanlıurfa İl Koordinatörü olan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu da pot kıran Kılıçdaroğlu ile dalga geçti. 

Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir araya geldiği Muhtarlar, STK ve Meslek Odaları Temsilcileri Buluşması'nda bir konuşma gerçekleştirdi. Şanlıurfalılara seslenen ve yaşanan sorunlara ilişkin çözümlerini anlatan Kılıçdaroğlu, “Türkiye'deki pamuğun yüzde 32'sini tek başına, fındığın yüzde 42'sini, isotun yüzde 40'ını tek başına Şanlıurfa üretir. Çok ama çok değerli bir mekandayız. Organik pamukta da Türkiye birincisi aynı zamanda” ifadelerine de yer verdi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’deki fındığın yüzde 42’sini Şanlıurfa üretiyor” gafı dikkatlerden kaçmadı. Çünkü Şanlıurfa’da fındık üretimi hiç yapılmıyor. Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da çoğunlukla üretilen fıstığı fındıkla karıştırması sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.  

KÖSEOĞLU’NDAN FINDIK ESPRİSİ

Şanlıurfa İl Koordinatörü olan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun fındık konuşmasına yönelik espride bulundu. Köseoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa’nın benim gibi Karadenizli bir Yerel Yönetimler Bölge sorumlusu olunca Fındığı da Urfa’ya taşıdı. CHP’nin Şanlıurfa’yı Bu kadar yakın takip etmesi takdire şayan doğrusu :))”  ifadelerine yer  verdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 22:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Eroglu
Recep Eroglu - 2 yıl Önce

AKEPE kadar pot kırmıyorum , kendi irtibasizliklari gormezden geliyorsunuz hanim efendi.

SIRADAKİ HABER

banner195