Title of a News Article

Kırıkçı'dan NBA'yı aratmayan hareket...

Kırıkçı'dan NBA'yı aratmayan hareket...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Birecik İlçesini ziyaret etti. Bir dizi açılışlara katılan Kırıkçı basketbol sahasında topla smaca kalktı. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin Birecik ziyaretindeki ilk durağı Birecik İlçe Başkanlığı oldu. İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Başkan Kırıkçı ve Vekil Açanal teşkilat üyeleri ile birlikte teşkilat içi istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Başkan Kırıkçı ve Vekil Açanal Birecik esnafı ve vatandaşlarla buluşup gelen talepleri dinleyerek gerekli birimlere aktardı. Esnaf ziyareti sonrası Ruzkiye Çulcuoğlu Ortaokulu, Türkan Erçetin Ana Sınıfı, Zeliha Mehmet Faiz Sözmen Ortaokullarının açılışlarını Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte gerçekleştirdi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Birecik’teki yoğun programlarına Gül Mirkelam Ana Okulunu, Birecik Kaymakamlığını, Şanlıurfa Birecik Gençlik ve Spor Müdürlüğünü, Birecik STEM akademi ve Kariyer merkezini de dahil ederek programlarını sonlandırdı.

Başkan Kırıkçı, Yoğun Birecik programı ile birlikte yaptığı açıklamada; ”Bugün Birecik ilçemizde teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu yaşarken diğer taraftan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için çok kıymetli Valimiz Sayın Abdullah Erin ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Zemzem Gülender Açanal hanımefendiylebirlikte iki okulumuzun açılış törenini gerçekleştirdik. Bu anlamda Birecik ilçemize iki okul kazandıran yardımsever iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum “diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bizler il teşkilatı olarak gittiğimiz yerlerde daha çok teşkilat üzerinden değerlendirmeler yapıyoruz. Bu değerlendirmeleri yaparken aynı zamanda AK Parti’mizin Cumhurbaşkanımızın yereldeki siyaset üreten, politikalar üreten temsilcileri olarak yatırımlarla ilgili Şanlıurfa’yı ilgilendiren, ülkeyi ilgilendiren projeler kısmında milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, bürokratlarımızla birlikte projelerin takipçisi olarak şehrimize gelen yatırımların hızlandırılması noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Öte yandan AK Parti ailesi olarak bizler değerler üzerinden siyaset yapan bir partiyiz, etik değerler üzerinden, ahlaki değerler üzerinden siyaset yapan bir partiyiz. Bizler aynı zamanda inşa ettiğimiz şehrin insanını da ihya etmek, imar etmek zorundayız. Bu sebeple şehrimize ve vatandaşlarımıza karşı üzerimizde büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Teşkilatımızın her bir ferdinin bu bilinçle hareket ettiğini biliyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” cümlelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2021, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142