Ahmet Davutoğlu: İlk genel seçimde cumhurbaşkanı adayı olacağım dedi!

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul kongresinde iktidarı eleştirdi ve sözlerine bize neden aday olmadınız diyenlere ise  “İlk seçimlerde tek başıma cumhurbaşkanı adayı olacağım diyerek cevap verdi. 

Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi! Denetimli serbestlikten yararlanan binlerce kişi yeniden suç işledi!

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu şu sözlerle konuşmasına devam etti;


''Tabii ki gönlümüz isterdi ki cumhurbaşkanı seçiminde sizlerin gönlünde yatan kararla biz aday olalım. Ama bir şey daha vardı. Bu parti önce partim diyen değil, önce milletim diyenlerin partisi. Bize 'Hocam haklısın, yolsuzluk var yoksulluk var ama güce karşı çıkamıyorum" diyenler.. "Şimdi diyorlar ki tek başına gelsen sana oy verirdik...' diyor. Dürüst olun.

Bundan sonraki ilk seçimlerde kendi partimizin logosuyla her yerde girmek için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Saadet Partisi'yle istişare edeceğiz. Her partiye açık olacağız. Hiç bir partiye rezerv koymadan konşacağız. Ama bundan sonraki ilk seçimde hayalinizdeki, idealinizdeki gerçekleşecek. Gelecek partisi tek başına iktidarın, ben de tek başına cumhurbaşkanı adaylığının öncüsü olacağım. Kimseden çekinmem yok."