Title of a News Article

Kulislerde ismi geçen Kara ilçe başkanı oldu

Kulislerde ismi geçen Kara ilçe başkanı oldu
banner206

Şanlıurfa’da Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir’in görevinden alınmasının ardından yerine kimi geleceği merak konusu olmuştu. İl Başkanı Abdullah Yeşil konuyla ilgili paylaşımda bulunarak yeni ilçe başkanını ilan etti.

Kulislerde ismi geçen ilçe başkan yardımcısı Suphi Kara, bugün mazbatasını İl Başkanı Yeşil'den alarak resmen Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı oldu.

YEŞİL’DEN AÇIKLAMA

Yaşanan bu durumun ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, şunları söyledi:

“Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Suphi Kara kardeşimizi atıyoruz. Biliyorsunuz Suphi kardeşim, partimizin kuruluşundan beri bizimle birlikte Eyyübiye ilçemizde Siyasi İşler Başkanlığı yürütmektedir. Bugün Eyyübiye’de Gelecek Partisi bayrağını Suphi kardeşimiz devir almıştır. Suphi Kardeşimize hem Eyyübiye teşkilatının hem de bizlerin güveni tamdır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

KARA’DAN İLK AÇIKLAMA

Akabinde Eyyübiye ilçe başkanı olarak Atanan Suphi Kara, şu açıklamaları yaptı:

“Kıymetli Eyyübiyeliler, önce Eyyübiye teşkilatımızın bizleri tavsiye etmesiyle, il başkanımızın olurlarıyla ve genel merkez merkezimizin de onayından geçerek beni Eyyübiye İlçe Başkanlığına uygun gören tüm arkadaşlarımıza, il başkanımıza ve genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum.

İki yıl önce Eyyübiye’de aynı teşkilatla güçlü bir şekilde çıktığımız yolda, emin adımlarla durmadan, yine aynı kadro ile Eyyübiye’deki mevcut ilçe başkan yardımcılarımızla ve ilçe teşkilatımızla birlikte bu bayrak değişimi anına tanık oluyorsunuz. Size burada tüm Eyyübiyeli kardeşlerim adına, tüm Eyyübiye ilçe başkan yardımcılarım adına ve Gelecek Partisi adına söz veriyorum. Bayrağımız daha güçlü bir şekilde Eyyübiye’de dalgalanacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi, endişesi ve korkusu olmasın.

Bugün Gelecek Partisinin kuruluşundan bu yana, 12 Aralık 2019 tarihinden bu yana Eyyübiye’de güçlü bir muhalefet olduk, daha da güçlü bir muhalefet olmaya devam edeceğiz. Eyyübiye’nin tüm sorunlarını biliyoruz. Çözümlerini de biz biliyoruz. Eyyübiye’nin bu sorunlarına ciddi çözüm önerilerimizle kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben burada gerek medyada, gerek ilçe başkan yardımcılarımız, gerek il başkan yardımcılarımız, gerek il başkanımız huzurunda sizlere bunun sözünü veriyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

SUPHİ KARA KİMDİR?

Suphi Kara 1978 yılında Eyyübiye’de doğdu. Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokulunu bitirdi. Kara, 20 yıldır emlak sektöründe hizmet veriyor. Evli 5 çocuk babası olan Suphi Kara’nın Binizeyd Aşiretine mensup olduğu açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195