Title of a News Article

Liderler böyle kalabalık toplayamıyor

Liderler böyle kalabalık toplayamıyor
banner206

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz'un Akçakale'de düzenlediği mitinge binlerce kişi katıldı.
MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Milletvekili Adayı Özyavuz'un bugünkü durağı Akçakale ilçesi oldu.

Akçakale'de partisi tarafından düzenlenen mitinge katılan Özyavuz, halk tarafından coşkuyla karşılandı. Liderlerin toplayamadığı binlerce kişinin katıldığı mitingde konuşan Özyavuz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekilliği için de partisine destek istedi.


Özyavuz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"14 Mayıs’tan sonra Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle daha güçlü bir şekilde Meclis’e gideceğiz ve var gücümüzle Şanlıurfamız için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan her bir Akçakaleli hemşehrime teşekkürlerimi iletiyorum. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki; 14 Mayıs’ta sıradan bir seçim yapılmayacak. Türkiye’nin gelecek yılları ve kaderi söz konusu. Akçakaleli hemşehrilerim 14 Mayıs’ta tüm şer odaklarına gerekli dersi verecektir. Şanlıurfa’da MHP vakti dedik, Allah’ın izniyle Türkiye’de MHP vakti diyeceğiz. MHP ne kadar fazla Milletvekili çıkarırsa Türkiye’nin birliği beraberliği o kadar güçlü olacak, geleceği o kadar parlak olacak.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195