Title of a News Article

Masa yumruklamasına sessiz kalmadı!

Masa yumruklamasına sessiz kalmadı!
banner206

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün yapılan seçimlerde 6+1 partinin desteğini almasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında galip gelemedi. 

Bugün Partisinin genel merkezinde kısa bir videolu açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun masayı yumruklaması gündeme oturdu. Bu duruma sessiz kalamayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'hesaplarınız boşa çıkınca masa yumruklamaya başlamışsınız' dedi. 

Nefeslerin tutulduğu 14 mayıs seçimleri dün yapıldı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde 4 cumhurbaşkanı adayı yarıştı. Türkiye Büyük Millet Meclisi için yeterli çoğunluk Cumhur ittifakı tarafından karşılandı fakat Cumhurbaşkanlığı için 50+1 oranı çıkmayınca ikinci tura gitme kararı alındı.

Büyük bir farkla ikinci olan Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 44'lük oranla 1. Turu ikinci olarak tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yüzde 49.5 seviyesinde kaldı.

Partisinin genel merkezinde videolu bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, adeta sinirini masadan çıkardı. 

'Buradayız, sonuna kadar mücadele' başlığı verdiği videosunda ikinci tura iddialı gireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu'na Urfalı bakan twitter hesabından gönderme bulunarak cevap verdi. 

Bakan Nebati paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 

Sayın @kilicdarogluk,

Daha düne kadar “Ben Hesap Uzmanı’yım. Hesap nedir, kitap nedir iyi bilirim” diyordunuz. Anlaşılan milletimiz tüm hesaplarınızı boşa çıkarınca, şimdi de masaları yumruklamaya başlamışsınız.

Hiç boşuna kendinizi yormayın. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın sizi siyasetten emekli etmesine sadece 13 gün kaldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195