Title of a News Article

Mevkidaşı ile görüşen Nebati, 'Müjdelerimiz yakında' dedi

Mevkidaşı ile görüşen Nebati, 'Müjdelerimiz yakında' dedi
banner206

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank dün bir araya geldi. Gerçekleşen buluşma sonrası Urfalı Bakan Nureddin Nebati, "Müjdelerimiz yakında" deyip herkesi merak içerisinde bıraktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Şanlıurfalı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Bakan Nebati, sosyal medya hesabından merak uyandıran bir paylaşım yaptı. 

'MÜJDELERİMİZ YAKINDA'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşme gerçekleştirdikten sonra fotoğraf paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Müjdelerimiz yakında" diyerek bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

"YANINDA OLACAĞIZ"

Hazine Bakanı Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Henüz yolun başındaki girişimcilerimize can suyu olan melek yatırımcılara, girişim fonlarına, Start-up'lara ve teknoloji girişimcilerine selam olsun. Sayın Bakanımız Varank ile görüştük. Müjdelerimiz yakında. Ülkemizin geleceğine yatırım yapanların yanında olmaya devam edeceğiz.' dedi. 

Bakan Varank'la görüşen Bakan Nebati'den merak uyandıran paylaşım: Müjdelerimiz yakında

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195