Seçmen ne mesaj verdi? Seçmen ne mesaj verdi?

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından koordine edilen programla 13 ilçede ilçe başkanlık kongreleri gerçekleşti. 12 ilçe başkanıyla yola devam edilirken, bir ilçede ilçe başkanı değişti.

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş’in koordinesinde 13 ilçede kongre düzenlendi. Farklı gün ve saatlerde gerçekleşen kongrelerde divan kurulu oluşturulup, başkanlık seçimine gidildi. 12 ilçede mevcut başkanlar tek listeyle seçime gidilirken, Karaköprü ilçe Başkanlığına yeni isim atandı. 

Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi, İl Başkan Yardımcılığı görevine atanırken, yerine ise Mehmet İnat getirildi. Şölen havasında geçen kongrelerde ilçe başkanı ve yönetimleri oluşturulurken, İl Başkanı Mahmut Güneş ve Milletvekili İbrahim Özyavuz tüm ilçe başkanlarını ve yönetimlerini tebrik etti.

Tüm ilçe kongrelerinin bayram havasında geçtiğini belirten MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, “Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerimiz belli oldu. Bu kutlu davada görev alan her bir arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da var gücümüzle şehrimiz ve vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam edeceğiz. MHP Şanlıurfa olarak her zaman hazırdık, şimdi daha da güçlü bir şekilde hazırız. Tüm halkımıza ve partimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.