Title of a News Article

MHP'ye katıldılar! Rozeti Mutlu taktı...

MHP'ye katıldılar! Rozeti Mutlu taktı...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi’ne yoğun katılımlar devam ediyor. Seçim hazırlıklarının başladığı ilk günlerden itibaren başlayan MHP’ye katılımlar sürüyor.

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı koordinesinde Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor. MHP’ye katılım sağlayanlara parti rozetlerini İl Başkanı Mahmut Güneş ve Milletvekili Adayları taktı. 

Milletvekili Adayı Halit Yıldız’ın seçim bürosuna gelerek, partiye katılan vatandaşlar, kendi yuvalarına döndüklerini belirterek, MHP rozeti takmaktan onur duyduklarını belirtti. 

“MHP halkın umududur”

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP’nin artık halkın umudu olduğunu vurgulayarak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları hiçbir dönem halka sırtını dönmedi ve her zaman dert dertleri bu millet, bu vatan oldu. Görüyoruz ki artık halkımızın umudu MHP’dir. Çok yoğun katılımlar oluyor, her gün onlarca vatandaşımız bizlere gelerek, MHP’ye geçmek istediklerini söylüyor. Bu durum bizleri son derece mutlu ediyor. MHP’ye katılan gönüldaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hep birlikte zaferi elde edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195