Title of a News Article

Özhaseki, Kılıçdaroğlu’nun Urfa konuşmasını sessiz kalmadı

Özhaseki, Kılıçdaroğlu’nun Urfa konuşmasını sessiz kalmadı
banner206

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da yaptığı konuşmasına tepkisiz kalmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da yaptığı elektrik konuşmasını Twitter hesabından paylaşarak, “Kemal Bey yine coşup döktürmüş. “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı bize verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.” demiş. Demesine demiş ama !

Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Mersin, Tekirdağ belediyelerinin CHP’de olduğunu galiba unutmuş.” İfadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU, “ÇİFTÇİYE ELEKTRİĞİ BEDAVA VERECEĞİZ” DEMİŞTİ

Şanlıurfa'da muhtarlar, STK ve meslek odaları temsilcileri ile de bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şu konuşmayı yapmıştı:

“2.5 milyon taşlı toprak var sulanmayan. Taşlar ayıklanmadıkça ekilmiyor. Çiftçinin en büyük sorunlarından birisi elektrik. Ödeyemiyor elektrik faturalarını. Benim Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun: Yerel yönetimler geldiğinde bize, Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz. Sadece bedava vermeyeceğiz. Aynı zamanda elektrikten de kazanacak. 2.5 milyonluk taşlı, kullanılmayan araziyi güneş tarlalarıyla donatacağız. 2.5 milyonluk dönüm üzerindeki güneş tarlalarını çiftçilerle beraber yapacağız. Onlar da ortak olacaklar. Oradan kar elde edecekler.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195