Title of a News Article

Özyavuz'dan Akçakale halkına teşekkür...

Özyavuz'dan Akçakale halkına teşekkür...
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Parti(MHP) Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının katılımıyla Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde binlerce kişinin katılımıyla seçim bürosu açılışı gerçekleşti.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayları, İl başkanı Mahmut Güneş, teşkilat üyeleri, muhtarlar, ve binlerce vatandaşın katılımıyla Akçakale ilçesinde büro açılışına katıldılar.

Resim önizlemesi

Akçakale yiğitler diyarıdır diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Akçakale ilçemizde gerçekleştirdiğimiz büro açılışında bizleri yalnız bırakmayan, teveccühlerini eksik etmeyen Akçakalenl'nin tüm yiğit evlatlarına teşekkür ediyorum. Vatanını, milletini seven bu uğurda yaşayan tüm hemşerilerimizin, gönüldaşlarımızın Cenab-ı Allah eksiklikliklerini vermesin. Milletimizin desteğiyle MHP Şanlıurfa'da en az 5 Milletvekilini meclise gönderecek, sorunların çözümü için yetkiyi verecektir. açıklamasında bulundu.

Miting havasında geçen büro açılışından sonra ilçe merkezinde şehir turu yapan MHP heyeti esnaf ve vatandaşları selamladı. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği selamlama geçişinde MHP'ye sevgi seli yağdı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195