Title of a News Article

Özyavuz, 'Haklıydık, çalıştık, kazandık'

Özyavuz, 'Haklıydık, çalıştık, kazandık'
banner206

Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; 14 Mayıs Genel seçimleri sonucunda MHP’den Şanlıurfa Milletvekili seçilen İbrahim Özyavuz’un Zafer konuşmasında yaptığı konuşmada haklıydık, çalıştık kazandık. Hak olan davada zafer muhakkaktır.

Resim önizlemesi

14 Mayıs tarihinde yapılan genel seçimler sonucunda MHP’den güven tazeleyerek tekrardan Milletvekili seçilen İbrahim Özyavuz sandık, sayımının bitmesiyle birlikte gecenin geç saatlerinde Harran Cumhur odası önünde kendisini bekleyen kalabalığa seslenerek, sizin varlığınız bizlere güç verdi, vermeye devam edecektir. Allah şahittir ki sizin hakkınız olan her şeyi almak için mücadelemden vazgeçmeyeceğim. Bizler çok çetin mücadeleler verdik. Bu millete faydası olmayanlar, kötü zihniyetliler bizleri bu onurlu davamızdan vazgeçirmeyecekler buna güçleri yetmeyecektir. Önce Allah’ın izni sonrası sizin desteklerinizle her şeyin üstesinden geleceğiz.

Resim önizlemesi

Zafer İnananlarındır diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Daha güçlü daha emim adımlarla yürüyerek, sizlerin refah seviyesini yükseltmek için büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Vekilimiz İbrahim Özyavuz’u tekrardan Millet Meclisine göndererek, siz kıymetli hemşerilerimizin sesi olmaya devam edecektir. Sizlerin varlığı bizlere güç veriyor. Bu zaferin asıl sahipleri sizlersiniz. Sağ olun var olun Cenab-ı Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm diyene... açıklamasında bulundu.

Resim önizlemesi

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195