Title of a News Article

Pınarbaşı Halfeti'ye çıkarma yaptı

Pınarbaşı Halfeti'ye çıkarma yaptı
banner206

Seçim çalışmaları kapsamında Halfeti ilçesine çıkarma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Faruk Pınarbaşı, “14 Mayıs’ta seçim her zaman olduğu gibi AK Parti’nin şahlanışı ile sonuçlanacak” dedi.

14 Mayıs Genel Seçim çalışmalarının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa genelinde vatandaşların büyük bir teveccühünü alan AK Parti adayları, seçimlere şimdiden güçlü girdi.

Seçim çalışmaları kapsamında bugün Halfeti ilçesine çıkarma yapan Milletvekili adayı Pınarbaşı, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlarla hasbihal ederek destek isteyen Pınarbaşı, 14 Mayıs’ta AK Parti'nin yine bulunduğu en iyi yerde olmaya devam edeceğini belirtti.

Ziyaretlerinde Pınarbaşı’na; Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve AK Parti İlçe teşkilatı eşlik etti.

AK Parti Halfeti İlçe Başkanlığı'nda teşkilat ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendiren Pınarbaşı, burada bir açıklamada bulundu. Açıklamasında Pınarbaşı, “İnşallah yeni bir seçim çalışmasıyla 14 Mayıs'ta AK Parti yine bulunduğu en iyi yerde olmaya devam edecek. Ben Halfeti'ye yabancı değilim. Halfeti bana yabancı değil. Yıllardır birlikte siyaseten çalıştım. Avukatlık dönemimizde çalıştığımız, sevdiğimiz, bizim için Şanlıurfa'nın en önemli ilçelerinden biri. Bu seçim bizim için olduğu kadar Şanlıurfa ve Türkiye için çok önemli. Her ilçe kendi başına aldığı en güzel oyla iktidara ve partimize büyük destek verecek. İnancımız şudur: İnşallah 14 Mayıs yine her seçim olduğu gibi AK Parti'nin şahlanışıyla iktidara koşuşuyla yeni hizmetlere adım atışıyla olacak. Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve AK Parti İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 02:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195