Title of a News Article

Polat Ramazan-ı Şerifi tebrik etti

Polat Ramazan-ı Şerifi tebrik etti
banner206

MKYK Üyesi Polat, yayınladığı mesajda; "Onbir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini başta Şanlıurfa'mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde geçmesini ve hayırlara vesile olmasını Yüce Mevladan niyaz ederim. Ramazan-ı Şerifin bizlere kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. 

Huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan Ayı'na kavuşmanın mutluluğu gerçekten tarif edilemeyecek kadar güzel hissettiriyor. Af, mağfiret ve bereket mevsimi bu mübarek ay da, dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği Ramazan Ayı'nı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. 

Bu ayda tuttuğumuz oruçlarla hem bedenin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış oluyoruz. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran mübarek Ramazan Ayı’nın Şanlıurfa'mıza, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195