Title of a News Article

Projeleri konuştular...

Projeleri konuştular...
banner206

Bugün Şanlıurfa'ya gelen Maliye Bakanı Nebati ve Çevre Bakanı Kurum, Valilik ziyaretinde olağan bir toplantı gerçekleştirdiler. Bakan Nebati'nin toplantıdaki konuşması esnadında güldüren ifadeleri karelere yansıdı. 

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ilk ziyaret ettikleri Şanlıurfa Valiliği'nde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdiler.

Bakanların yanı sıra, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, üst düzey bakanlık müdür ve amirleri katıldı.

Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin görüşüldüğü toplantıyla ilgili paylaşımda bulunan Hazine Bakanı Nureddin Nebati şu ifadelerine yer verdi;

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. @murat_kurum ile birlikte güzel Şanlıurfa’mızdayız. İlk olarak Şanlıurfa Valisi Sn. Salih Ayhan’la bir araya gelerek yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında detaylı bilgiler aldık, değerlendirmelerde bulunduk. Urfalı hemşehrilerimizin ve milletimizin refahını artırmak; Urfa'mızı ve ülkemizi her geçen gün daha ileriye taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195