Title of a News Article

Saadetli Niyazi Yanmaz, eski yol arkadaşını kutladı

Saadetli Niyazi Yanmaz, eski yol arkadaşını kutladı
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığı'na atanan Abdurrahman Kırıkçı'ya tebrik mesajları devam ederken, bir tebrikte muhalefet partilerinden Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz'dan geldi.

Mevcut il Başkanı Bahattin Yıldız'ın aday olmayacağını açıklaması sonrası merakla beklenen yeni başkan adayı nihayet belli oldu. Temayüller sonucu son 5 kalan isimlerden birisi olan Abdurrahman Kırıkçı, Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonucu AK Parti'nin yeni başkan adayı oldu. 17 Şubat'ta yapılacak olan kongre sonucu Başkan olacak olan Abdurrahman Kırıkçı şimdiden tebrikleri kabul etmeye başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden gelen yüzlerce tebrik mesajları arasında muhalefet partili bir başkanın da tebriği vardı. 

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, eski yol arkadaşının başkan seçilmesine çok sevindi. Kırıkçı ailesiyle birlikte Milli Gençlik Vakfı'nda yol yürüdüklerini sözlerinde vurgulayan Saadet Partisi İl Başkanı Yanmaz, Abdurrahman Kırıkçı'yı yeni görevinden dolayı tebrik ederken, ağabeyi Mahmut Kırıkçı'ya vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür etti. Mahmut Kırıkçı, kardeşi Abdurrahman'ın İl Başkanı seçilmesi sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'nden dün istifa etmişti. 

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz mesajında şunları dile getirdi;

"Hayırlı olsun. Kırıkçı ailesi, uzun yıllar milli görüş çatısı altında birlikte siyaset yaptığımız urfamızın mümtaz bir ailesidir. Ailenin gençlerinin büyük kısmı MGV (Milli Gençlik Vakfı)'nda yetişmiş inançlı insanlardır. AK Parti İl başkan adayı olan sevili kardeşim ABDURRAHMAN KIRIKÇI beyefendiye yeni görevinde başarılar dilerim. BŞB genel sekreterliğinden bugün ayrılan MAHMUT KIRIKÇI kardeşime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Mustafa Niyazi Yanmaz, SAADET PARTİSİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI"

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise, mesaja yanıt olarak 'Bu zarif ve kısa biyografik tebrik için çok teşekkür ederim başkanım. Çok çok sağolunuz.' dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195