Title of a News Article

Satış, Türkiye'nin geleceği ile ilgili konuştu

Satış, Türkiye'nin geleceği ile ilgili konuştu
banner206

Demokratik ve Eğitim Stratejik Araştırmalar Merkezi (DESAM) Başkan Yardımcısı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Sinan Satış, Demokratlar Kulübünün verdiği iftar yemeğinde konuştu. Satış, burada yaptığı konuşmasında ülkenin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunarak, “Yeni bir dünya düzeni şekilleniyor. Ve bu yeni düzen 2-3 asırdır kesintisiz devam eden Batı’nın üstünlüğüne son veriyor. Türkiye bu yeni dünya düzeninin hem müteahhit aklı hem de tam merkezinde yer alıp dominant gücünü oluşturuyor. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde süper bir güç alanı oluşturdu. Önümüzdeki yıllar Türkiye’nin zenginlikte, refahta, barışta ve güvenlikte zirveye çıktığı bir dönem olacaktır. Türkiye hem Batıdaki hem de Doğudaki mazlum milletlere yeni umutların, büyük hayallerin, yepyeni bir medeniyetin kapılarını açan bir büyük devlet olacaktır” dedi.

Yeni dünya düzeninde Türkiye'nin büyük bir rol alacağının altını çizen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Sinan Satış, konuşmasına şöyle devam etti;

"Küresel aksta hemen her şeyin daha da sarpa sardığı, küresel/döngüsel doğal afetlerin, ekonomik krizlerin, göçlerin ve savaşların, açlığın ve hastalıkların artarak devam ettiği günümüzde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın barış ve umut elçisi rolünün her geçen gün pekişmeye devam edeceğini ve bu durumun Türkiye’nin yeni dünyanın yıldız ülkesi olmasını hızlandırıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yeniden büyük ve güçlü Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırarak, ifsat ve şer kapılarını da kapatacak yegâne liderdir. Önümüzde Türkiye’nin yıldızlaştığı, parladığı yepyeni bir dönem var. Yorgun ve eskimiş Dünyanın aydınlık geleceği var. Eski dünyanın süper güçlerinin itibar ve güveni çoktan yok oldu. Batının kaba askeri güce dayalı, ekonomik yağmacılığı esas alan, adaletsiz diplomatik baskıcı anlayışı, vahşi istilacı ve saldırgan politikaları sona eriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye’nin çıkışları, güvenli tek liman olarak algılanmamızı sağlıyor. Batıdan kaçışın en önemli adresi Türkiye ve Türk milleti olacaktır. Mazlum milletler Batı ile arasına mesafe koyuyor, Türkiye ile yakınlaşmaya devam ediyor. Türkiye, istisnasız hemen tüm alanlarda öne çıkmaya devam ediyor. Her alanda “kazanan ülke” Türkiye hedefi için, her zaman “kazanan şehir” Şanlıurfa hayali için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıstaki genel seçimlerde yalnız bırakmamak adına Şanlıurfa’dan Ak Parti milletvekili aday adayı oldum.
Bugün artık alenen görülüyor ki makus talihimizle birlikte bu gayri insani küresel düzen değişiyor işte. Ve bunu Türkiye değiştiriyor! Şanlı bir tarihe sahip şühedanın torunları bizler değiştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan değiştiriyor! ABD’si de, Avrupası da, Çin’i de insanı merkezine alan adil ve barışçıl bu yeni dünya düzenine ayak uydurmaya mecbur ve mahkum kalacaktır.
Batılı sömürü düzeninin, adaletsiz dolar düzeninin sonu gelmiştir. Dünyanın her şeyiyle duvara tosladığı günümüzde Türkiye yeni okumalar yaparak, yeni cümleler, yeni sözler söyleyerek ve yeni kapılar açarak insanlığın onur ve saadetini yükseltecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan bunu yaptığı için Türkiye yıldızlaşıyor. Herkes kendi derdine/çıkarına saplanıp kalmışken Türkiye tüm insanlık için diğerkam bir ruhla çalışıyor. Türkiye varisi ve temsilcisi olduğu o büyük kadim medeniyetinin bakiyesi olduğunu ispatlarcasına yorulmadan, yılmadan çalışıyor.
Eski dünya sona eriyor. Türkiye değişiyor. Küresel sömürgecilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin imtiyazları bir bir ellerinden alınıyor. Kibir ve haram anıtı gibi ortalıkta dolaşan imtiyazlıların zenginlik ve saltanatlarını sona erdirecek uyanışları Türkiye konsolide ediyor. Türkiye yenilenmiş hikmetli ve hakikatli sözlerle geri dönüyor. Batı ve doğudaki Batı ise şaşırtıcı ve şok edici çöküşler dönemine yuvarlanıyor.  Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın liderliğinde çok yakın gelecekte farklı bir Türkiye haritası, dünya güç haritası göreceğiz. İşte Türkiye 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleriyle buna hazırlanıyor. 14 Mayıs seçimlerinden sonra da tüm dünya Türkiye’nin sürprizlerine tanık olmaya devam edecektir. Kadim Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüzlerce yılın aklıdır, ferasetidir, gücüdür, direncidir. 14 Mayıstan sonra da Türkiye’ye inananlar kazanacaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195