Title of a News Article

Siyasete bir düğün molası

Siyasete bir düğün molası
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam gerçekleşen görkemli düğün töreninde siyasiler ve bürokratlar bir araya geldi. Siyasete molanın verildiği düğünde İktidar ve muhalefet temsilcileri aynı sofraya oturup yemek yiyip, dakikalarca sohbet ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, oğlu Bedir Aydınlık'ı evlendirdi. Ayşegül Arvuz ile dünya evine giren Bedir Aydınlık'ın düğün törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, CHP eski il Başkanı Hayrettin Cidir, çok sayıda siyasi temcilci, bürokrat, iş adamları ve davetli katıldı.

Genç çiftin resmi burada kıyıldı. Kır bahçesinde yapılan düğünde kıyılan nikaha yine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BŞB Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İş Adamı Haçım İzol şahitlik etti.

Kıyılan nikah sonrası şahitler çifte mutluluklar diledi. İktidar ve muhalefet partisi temsilcilerinin bir araya geldiği düğünde aynı sofrada oturulup yemek yenildi. Dakikalarca misafirleriyle ilgilenen CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, akabinde davul zurna eşliğinde halay çekti. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aydınlık şunları söyledi;

Oğlum Bedir'in düğününe Bursa ve Balıkesir programları nedeniyle katılamayıp tebrik mesajı gönderen Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'na, MYK ve PM üyelerimize, milletvekillerimize, düğünümüze iştirak eden TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Adıyaman Milletvekilimiz... Abdurrahman TUTDERE'ye, Şanlıurfa Valimiz Salih AYHAN'a, kıymetli belediye başkanlarımıza, siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarına, STK'larımızın başkan ve temsilcileri ile tüm eş, dost ve akrabalarımıza ailem adına teşekkür ederim.

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195