ilk kez İstanbul’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ne katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati standları gezdi. Haliliye Belediyesi standını ziyaret eden Nebati'ye puşi giydirildi, ve belediyenin yapmış olduğu çalışmalar anlatıldı.

9-12 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi gösterildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Haliliye, Viranşehir, Karaköprü, Halfeti, Eyyübiye, Siverek, Harran ve bazı kuruluşlar Yenikapı'da ki etkinlik alanında stand açarak Şanlıurfa'nın tanıtımına katkı sundular.

İstanbul Şanlıurfa Dayanışma Derneği'nin organizasyonunda gerçekleşen tanıtım günlerinde Birçok ünlü ismi ve ziyaretçilerin ağırlandı.

Etkinliği son günü olan bugünde Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ne giden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati standları tek tek ziyaret etti.

Haliliye Belediyesi standını da ziyaret eden Bakan Nebati'ye burada çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haliliye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek, Bakan Nebati Puşi takıp, Türk Bayraklı Kur'an-ı Kerim hediye etti. Ardından ise ikramlarda bulunuldu.

Bakan Nebati'ye gezi esnasında İstanbul Şanlıurfalılar Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Şansal eşlik etti.

Burada Haliliye Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında Basın Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek'ten kısa bilgiler alan Bakan Nebati, Başkan Mehmet Canpolat'ı ve ekibini kutladı.