Title of a News Article

Suruç yolu ne aşamada?

Suruç yolu ne aşamada?
banner206

Şanlıurfa'da, ölüm yolu olarak bilinen Urfa Suruç karayoluyla ilgili Diyarbakır'da yaptığı ziyaret sonrası flaş paylaşımda bulunan Hüda Par İl Başkanı Emin Özaslan, itiraz sürecinden sonra herşeyin netleşeceğini söyledi.

Şanlıurfa Gaziantep D-400 karayolunun Organize Sanayi Sanayi Bölgesi'nden Suruç ve Birecik'e kadar olan kısmı ne yazık ki halen tek şeritli. Ölümlü kazaların sıkça yaşandığı bu yolun çift yol olması için geçtiğimiz aylarda Karakolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılmıştı. İhale sonrası henüz somut bir adım atılmadı.

Konunun yakın takipçisi olan Şanlıurfa Hüda Par İl Başkanı Emin Özaslan, durumu öğrenmek için bugün Diyarbakır'a giderek Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile bir araya geldi.

8 Ağustos 2022 tarihinde yapılan ihalenin itiraz süreci devam ettiği öğrenildi. 21 Ekim'de sona erecek olan itiraz sürecinin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Özaslan, ziyaret sonrası fotoğraf paylaşarak şu ifadelere yer verdi; 

"Karayolları 9.Bölge Müdürü Sn. Savaş Bayındır'ı Diyarbakır'da ziyaret ettik. Suruç Ölüm Yolu'nun 8 Ağustos'ta yapılan ihale sürecinin akıbetini konuştuk. 21 Ekim'e kadar devam eden itiraz sürecinden sonra her şeyin netleşeceği bilgisini aldık."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195