Title of a News Article

Tanal toprağı öpüp başına koydu

Tanal toprağı öpüp başına koydu
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili genel seçimleri öncesi siyasi partilerin aday listeleri belli oldu. CHP'nin İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu kez yeni dönem için memleketi Şanlıurfa'dan aday gösterildi. Tanal, bu sabah geldiği Şanlıurfa'da, havaalanından çıkar çıkmaz bir avuç toprağı eline aldı ve öptü. Bu hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Tanal, 'Şükürler olsun! Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan yuvam, baba ocağım Şanlıurfa’dayım. Mücadeleye başlıyoruz…' mesajını verdi. Tanal'ı Şanlıurfa havaalanında CHP il başkanı Ferhat Karadağ ve partililer karşılandı.

Siyaset arenanın kızışacağı illerden birisi olan Şanlıurfa'da, yeni dönem için milletvekili olabilme adına çalışmalarını kente gelerek başlatan CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Tanal bu sabah hava yoluyla memleketine geldi.

GAP Havalanında partililer tarafından karşılanan Tanal, çıkış esnasında yeşil alana geçti ve burada kırmızı topraktan bir avuç aldı ve öperek başına koydu.

Şükürler olsun! Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan yuvam, baba ocağım Şanlıurfa’dayım. Mücadeleye başlıyoruz…' diyen vekil adayı Tanal çalışmalarına bugün itibariyle başlayacağı öğrenildi.

URFASTAR 

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195