Title of a News Article

Tek başına 600 km yol yaptı

.

Tek başına 600 km yol yaptı
banner206
1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçim öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, bir günde tek başına 600 kilometre yol yaptı ve Ceylanpınar ilçesinde sıkmadık el bırakmadı. 
İLGİ BÜYÜK OLDU 
Şanlıurfa’dan ilk olarak Viranşehir ilçesini ziyaret eden CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, daha sonra soluğu Ceylanpınar ilçesi ile mahalle ve köylerinde aldı. 500’den fazla esnaf ile tek tek tokalaşıp ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan ve esnafın dertlerini dinleyen Melik’e Ceylanpınar halkı büyük ilgi gösterdiler. Çok sayıdaki muhtarlar ile de bir araya gelen Melik, muhtar ve esnaf ile vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı. 
İŞ İSTİYORUZ İŞ! 
CHP Milletvekili M. Vedat Melik’e ‘İş istiyoruz iş!’ diyen Ceylanpınarlı vatandaşlar, ‘terör illetinden bıktık sandık. 22. dönem milletvekili olarak siz Ceylanpınar ilçesine ve bizlere çeşitli hizmetler getirdiğiniz. Sıkıntılarımızı, dertlerimizi hep gündemde tuttunuz. Size inanıyor ve güveniyoruz. 1 Kasım seçimlerinde de Urfa’dan milletvekili olman için sana oy vereceğiz. Terör başta olmak üzere işsizlik, artan pahalılığa karşı ne olur çözüm getirin. İnsanca yaşamak istiyoruz’ diye konuştular. 
ÇARE CHP İKTİDARLIĞIDIR! 
Ceylanpınar halkına kendisine karşı gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik ise yaşanılan soruların yakın takipçisi olacağı sözünü vatandaşlara vererek, ‘Halkımız işsizlikten, terör illetinden, enflasyon ve pahalılıktan şikâyetçi. Evet, haklılar. Türkiye’de yaşam AKP iktidarlığı döneminde daha da zor bir hale getirildi. Buradan herkese söylüyorum. Terör ve İşsizliğin panzehiri CHP iktidarlığındadır. Huzura, mutluluk ve berekete giden yolda reçete CHP’nin iktidarlığıdır. Çözüm CHP’dir’ diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195