Title of a News Article

TOGG'u kullanırken selam gönderdi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, seçim çalışmalarını yürüttüğü Bursa ilinde Togg'u kullandığı sırada Şanlıurfalılara selam gönderdi.

14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerine son bir hafta kalırken çalışmalarını aralıksız sürdüren isimlerden birisi olan AK Parti Bursa 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Şanlıurfa'dan TOGG'u soruyorlar sorusu üzerine kısa bir açıklama yaparak Urfalılara selam söyledi.

Seçim bölgesinde yerli ve milli otomobil TOGG'u kullandığı esnada kısa bir açıklamada bulunan Varank şu ifadeleri kullandı;

"Şanlıurfa'da biliyorsunuz bu dönemde Bekir Bozdağ bakanımız, abimiz, kardeşimiz orada büyük bir gayretle Şanlıurfa'da çalışıyor. Şanlıurfa Türkiye'nin en önemli şehirlerinden Güneydoğu'nun en önemli şehirlerinden bir tanesi Şanlıurfa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. 14 Mayısa kadar durmayacağız ki Şanlıurfa'yı hak ettiği hizmetlerle buluşturalım. Şanlıurfa'daki bütün arkadaşlarımıza, kardeşlerimize Togg'dan, Bursa'dan selam söylüyoruz."

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195