Title of a News Article

Urfa'da atanan CHP'li yeni kadın Başkandan flaş açıklamalar

Urfa'da atanan CHP'li yeni kadın Başkandan flaş açıklamalar
banner206

Şanlıurfa'da, CHP Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı ve ilçe yönetimi düzenlenen kahvaltı programıyla yerel medya ile bir araya geldi. Sakacı buluşmada gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Buluşmada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye ilçe başkanlığına yeni atanan Mehtap Rastgeldi Sakacı, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, İl Başkan Yardımcısı Av. Ronayi Paydaş, İl yönetim kurulu üyesi Çetin Hayırlı, İnsan Hakları Komisyon Başkanı Selamı Şahin, ve ilçe yönetimi ile basın mensupları bir araya geldi. 

Heyecanı dikkatlerden kaçmayan ilçe başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı ; “ ‘’Gün kişisel hesapların günü değil; Gün geçmiş kırgınlıkların ve farklılıkların ortaya konulup hesaplaşmanın günü degil; Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü Gun layık olmadığımız dayatmalara dur demek için kenetlenme günüdür. Bu ülkede siyasetçi olmak zordur. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif olmak daha da zordur. Bu ulkede hem siyasetçi hem muhalif hem de kadın olmak inanın en zorudur.
Sadece benim açımdan değil, Şanlıurfa'mızda ilk kez kadın bir ilçe Başkanı ile çalışmayı seçen İl yönetimimiz adına da zor bir karardır. Bizim coğrafyamızda bu zor kararı alarak kadın-erkek eşitliğini sosyal anlamda bir eyleme dönüştüren; Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcıya Ve şahsıma ve yönetimime inanarak bizleri genel merkezimize tavsiye eden il Başkanımız Sayın Ferhat Karadağa
Ve birbirinden değerli il başkan yardımcılarımıza sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Müteşekkirim gerçekten..

 

Kıymetli başkanlarımın bu güvenine ve inancına layık olabilmek adına yılmadan, pes etmeden mücadele eden bir Haliliye ilçe Başkanlığı göreceksiniz.
Son olarak yönetimimde yer alan tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için, bizleri dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sağolun.. Geliyor gelmekte olan....’’Dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195