Title of a News Article

Urfa'da yaşadıklarını Artvinli hemşehrilerine anlattı

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin vekil aday listeleri belli oldu. Şanlıurfa'dan yeniden aday gösterilmesi beklenilirken memleketi Artvin'den aday gösterilen eski Bakan Faruk Çelik konuştu.Ankara'da hemşerileriyle buluşan Bakan Çelik, Şanlıurfa'ya yaşadıkları ve yaptıkları hizmetleri anlattı.

Siyasi arenanın kızıştığı şu günlerde aday belirleme işlemleri tamamlandı. 4 Cumhurbaşkanı adayının yarışacağı Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ile birlikte yapılacak olan milletvekili seçimi için aday belirleme süreci tamamlandı.

İki Dönem Şanlıurfa'da milletvekili seçilen ve Çalışma Bakanlığı ile Tarım Bakanlığı yapan Faruk Çelik, bir dönem ara verdiği siyasete yeniden girdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde değerlendirdiği isimlerden birisi olan Faruk Çelik, Şanlıurfalılar tarafından beğenilen ve takdir toplayan bir siyasetçiydi. 

Çelik yeniden girdiği seçim arenasında memleketi Artvin'den aday gösterildi.  

URFA'YA YAPTIKLARINI ANLATTI

İki dönem Şanlıurfa'ya hizmet eden eski Bakan Faruk Çelik, Artvinli hemşerileriyle iftar sofrasında buluştu. İftar önceki bir konuşma gerçekleştiren Çelik, 2011 yılından itibaren Şanlıurfa'ya yaptıkları projelerden bahsetti. Şanlıurfalıların halen kendisini deyim yerindeyse mumla aradığı isim olan Faruk Çelik'in yeniden siyasete girmesi sevinçle karşılandı.

İftar programına Faruk Çelik'in yanı sıra, AK Parti Artvin il ve ilçe teşkilat mensupları ve çok sayıda Artvinli katıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195