Title of a News Article

Urfa il Başkanı Tüysüz de aday adayı oldu

Urfa il Başkanı Tüysüz de aday adayı oldu
banner206

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi partilerde aday adaylık başvuru süreci tamamlandı. Son olarak Şanlıurfa adına Deva Partisi kurucu İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, partisinin genel merkezine giderek başvurusunu yaptı.

Türkiye, 2023 seçimlerine odaklandı. 2 aydan üz bir sürenin kaldığı seçimlerle ilgili Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimi kapsamında 28. dönem için milletvekili olmak isteyenler siyasi partilere başvurularını yaptı.

Siyaset kazanının kaynadığı illerden birisi olan Şanlıurfa'da da seçim heyecanı bir hayli yüksek.

Millet İttifakı ortaklarından Deva Partisi'nin Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz bugün Ankara’ya giderek Deva Partisi Genel merkezinde Ali Babacan ile görüştükten sonra Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

Tüysüz, başvurusu formunu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'e teslim etti.

Deva Partisi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Av. Ahmet Tüysüz'ün boşalan İl başkanlığı koltuğuna ise bir kaç gün içerisinde partinin belirleyeceği bir isim atanacağı öğrenildi

Öte yandan Deva Partisi'nden Şanlıurfa il başkanlığına 50 başvuru yapıldığı, diğer illerden yapılanlarla birlikte bu rakamın önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

URFASTAR 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195