Title of a News Article

Urfa il Başkanlığına Yavuz atandı

Urfa il Başkanlığına Yavuz atandı
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il Başkanlığı’na gözlerin çevrilmiş olduğu ve Yeni İl Başkanının kim olacağı sorusuna Parti Genel merkezinden cevap geldi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il Başkanlığı görevi için daha önce milli görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ nın kurmuş olduğu,Milli Selamet Partisi ,Refah Partisi,Fazilet Partisi ve Saadet Partisinde’de görev alan ve şu anda Dr.Fatih ERBAKAN tarafından kurulan Yeniden Refah partisinin MKYK üyesi ve Genel merkez Teşkilat başkan yardımcılığı görevlerini yürüten Şanlıurfa’da Milli görüş camiasının etkin isimlerinden Sayın İsmail YAVUZ partinin Şanlıurfa il başkanlığına tekrar getirildi.

        Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il başkanı İsmail Yavuz kimdir?

     İsmail Yavuz 1951 yılında Şanlıurfa’da doğdu.Hem sivil toplum alanında hem siyasi alanda görev ve aktiviteleriyle bilinmektedir.Milli görüş camiasına Milli Selamet Partisinde başladı.Refah partisinde il ve ilçe yönetimlerinde bulundu.1994-2004 yılları arasında Şanlıurfa belediye meclis üyeliği yaptı.4 yıl boyunca Şanlıurfa İmar Komisyon başkanı olarak görev yaptı.Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN döneminde Saadet Partisinde İl Başkan vekilliği yaptı.2013 yılı ve 2019 yılları arasında Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN vakfı Şanlıurfa kurucu il başkanlığı yapmiştir.

    Dr.Fatih ERBAKAN’ın başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisi Genel merkez kurucular kurulu üyeliği daha sonra partinin 2019 yılında Şanlıurfa kurucu il başkanlığı ve kongrede il başkanı seçilmiştir.Başarılı çalışmaları neticesinde Yeniden Refah Partisinin 1.Büyük Olağan kongresinde MKYK üyeliğine seçilmiştir.Ayrıca Genel merkez teşkilat başkan yardımcılığı görevi devam etmektedir.

    Şanlıurfanın önemli sivil toplum kuruluşlarından Kent konseyi üyesi olmakla beraber Müteahitlik,çiftçilik ve Petrol istasyonu işletmecisidir.

   İsmail Yavuz Evli ve 8 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195