Title of a News Article

Urfa'nın en genç aday adayı...

Urfa'nın en genç aday adayı...
banner206

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler 14 Mayıs'ta yapılacak. Siyasi partilere aday adaylık başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa'da AK Parti cephesinde siyasete atılan Mücahit Şeker, en genç aday adayı oldu.

2023 seçimlerine 2 aydan az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor.

AK Parti'nin kalelerinden olan Şanlıurfa'da, il başkanlığına milletvekilliği başvurusunu yapan Mücahit Şeker yaşı itibariyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Henüz öğrenci olan Mücahit Şeker, AK Parti'nin gençlik kolları başta olmak üzere birçok kademesinde aktif rol alan isimlerden birisi.

Tugva İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mücahit Şeker, bugün akraba ve dostlarıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı'na giderek müracaatını yaptı.

Şeker müracaat formunu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serkan Arıcı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli'ye teslim etti.

Başvuru sonrası il Başkanlığı önünde kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mücahit Şeker, 'partimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Bugün burada akrabalarım ve dostlarımla birlikte başvurumuzu yaptık. Rabbim hakkımızla hayırlı eylesin. Çalışmalarımıza yardım ihtiyacı olan depremzedeler, sel afetinde mağdur olan vatandaşlarımızın yanında onlara destek olarak sürdüreceğiz.' Dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2023, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195