Title of a News Article

Urfa'nın eski müdürü AK Parti'den aday adayı oldu

Urfa'nın eski müdürü AK Parti'den aday adayı oldu
banner206

Şanlıurfa'nın eski il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, görev yaptığı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine 2 aydan az bir süre kaldı. YSK'nın açıkladığı seçim takvimine kapsamında siyasi partilere aday adaylık başvurusu sürüyor.

Şanlıurfa'da geçtiğimiz yıllarda İl Emniyet Müdürlüğü yapan Veysel Tipioğlu, son olarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ederek siyasete atıldığını duyurdu.

Memleketi Kars'ta aday adaylık başvurusunu yapan Tipioğlu, AK Parti'den aday adayı olduğunu şu sözlerle ilan etti;

"3,5 yıldır Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yapıyorum. Toplamda 35 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum Emniyet Teşkilatı'ndan AKP'den milletvekili aday adayı olmak için istifamı sundum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sıtkı saadetle aziz milletimizin hizmetinde olacağız. Gayret bizden takdir Allah'tan. Allah hayırlı uğurlu etsin"

Tipioğlu ayrıca, 2015 yılında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken de istifa etmiş ve aynı yıl 7 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimlerinde memleketi Kars’tan aday adayı olmuştu.

URFASTAR 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195