Title of a News Article

Urfa'nın yeni vekili Pınarbaşı teşekkür etti

Urfa'nın yeni vekili Pınarbaşı teşekkür etti
banner206

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimleri dün yapıldı. Demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen seçimler sonucunda AK Parti Şanlıurfa'dan 8 vekil çıkardı. Bu vekillerden birisi olan Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, yaşanan seçimle ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Yeni dönemde Şanlıurfa'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edecek olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

"14 Mayıs 2023 pazar günü yapılan ve ülkemizi Türkiye Yüzyılına taşıyacak olan AK kadroların belirlendiği 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK PARTİ’den Milletvekili olarak seçilmiş bulunmaktayım. 
Adaylığım süresince benden katkılarını esirgemeyen başta Birecik ve Halfeti’li hemşerilerime, Sivil toplum kuruluşlarına , dernek, vakıf ve manevi şahsiyet ve kanaat önderlerine Partimizin Mümtaz üyelerine Birecik ve Halfeti AK Parti ilçe başkanlarına, belediye başkanlarına ve özellikle bu göreve şahsımı layık gören Liderimiz, Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 
Yüce Mevla “Birliğimizi, dirliğimizi her daim baki kılsın"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195