Title of a News Article

Urfa siyasetinden sular durulmuyor!

Urfa siyasetinden sular durulmuyor!
banner206

Şanlıurfa'da, mahkeme tarafından CHP İl başkanlığına atanan ve bugün görevi teslim alacak olan Ahmet Budak’ın aracının üzerine kaleşnikof mermisi bırakıldı. Merminin, Budak’a göz dağı vermek için yapıldığı iddia ediliyor.

URFASTAR/ÖZEL

Şoke eden olay bu sabah saatlerinde Sırrın mahallesinde yaşandı. Geçtiğimiz hafta Ankara 5. sulh mahkemesi tarafından alınan karar doğrultusunda CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'na yeniden kayyum atandı. 45 süre içerisinde seçime gitmeyen kayyum Başkanı Ferhat Karadağ, mahkeme sonucunda bugün aldığı görevi bırakması gerekiyordu. Mahkemenin atadığı yeni kayyum olan Ahmet Budak, sabah saatlerinde 63 ABU 414 plakalı vip aracının üzerine bırakılan 7.62 kaleşnikof mermisiyle adeta şoka uğradı. Partisinin devir töreni için hazırlanan Budak'ın aracının üzerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kaleşnikof mermisi bırakıldı. 

Durumun hemen polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kim yada kimler tarafından bırakıldığı henüz bilinmeyen mermiyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bırakılan merminin CHP il Başkanlığına kayyum atanan Ahmet Budak'a gözdağı olarak bırakıldığı ileri sürüldü.

Yaşanan hadise sonrası kısa bir açıklamada bulunan Kayyum Başkanı Ahmet Budak, 'bugün malum bir olumsuzlukla karşılaştık. Bugün Saat 1'de Cumhuriyet Halk Partisi'nde devir teslim töreni yapılacaktı. Devir teslim törenine gitmek için sabah evden çıktım arabama bindim. Arabama biner binmez arabanın ön camında kaleşnikof mermisi olduğunu gördüm. O anda hemen emniyet güçlerini aradım, olayla ilgili çalışmalar yapılıyor. Gereğinin yapılmasını saygılarımla kamuoyuna bildiriyorum.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2022, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195