Title of a News Article

Vatandaşın haklı talebini dile getirdiler...

Vatandaşın haklı talebini dile getirdiler...
banner206

Şanlıurfa'da, bir türlü çözüme kavuşamayan elektrik kesintileriyle ilgili vatandaşların haklı taleplerini dile getirmek üzere DEDAŞ İl Müdürüne giden AK Partili vekiller çözüm için önerilerde bulundular. 

Tarım şehri Şanlıurfa'da, yıllardır çözüme kavuşmayan enerji kesintileri malesef çiftçileri, esnafı ve vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Yaz aylarında aşırı sıcaklardan, kış aylarında ise hafif rüzgar ve yağışlarda ne yazık ki elektrik gidiyor. 

Yaşanan bu kesintiler karşısında vatandaşların haklı talebi üzerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, Hikmet Başak, İbrahim Eyyüpoglu ve Abdürrahim Duşak bugün Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Naci Obut'u ziyaret ederek sorunları dile getirdiler.

Çözüm odaklı gerçekleşen ziyaret sonrası paylaşımda bulunan Vekil Cevahir Asuman Yazmacı şunları dile getirdi;

"Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) İl Müdürü Naci Obut’u, milletvekili arkadaşlarımla ziyaret ederek, bölgede yaşanan elektrik kesintisi sorununu görüştük. Şehrimizdeki problemin çözülmesi için çözüm önerimizi sunduk. En kısa sürede sürecin borç yapılandırılması ve ödeme seçenekleriyle çözüme kavuşturulmasını istedik. Nazik ev sahipliklerinden dolayı Müdür beye ve ekibine teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195