Title of a News Article

Vekil Pınarbaşı Cumhurbaşkanı İçin Destek İstedi

Vekil Pınarbaşı Cumhurbaşkanı İçin Destek İstedi
banner206

MİLLETVEKİLİ PINARBAŞI, CUMHURBAŞKANI İÇİN DESTEK İSTEDİ
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek turuna çıktı.


YSK tarafından açıklanan kesin seçim sonuçlara göre vatandaşın takdiri ile 14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Birecik’in merkez ve kırsal mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Pınarbaşı, Vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.
AK Parti’ye olan sevginin günden güne artarak devam ettiğini vurgulayan Pınarbaşı, Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yeni Yüzyılını inşa etmesi için güçlü bir şekilde destek vermelerini istedi.


Seçim çalışmalarını gün boyu sürdüren Milletvekili Pınarbaşı, Birecik ilçesinde gidilmedik yer çalmadık kapı bırakmayana kadar çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2023, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195