Title of a News Article

Yalçınkaya'dan Başak'a tam destek...

Yalçınkaya'dan Başak'a tam destek...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ankara dönüşü AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ı karşıladı ve ardından Vekil Adayı Hikmet Başak’ın seçim bürosuna giderek desteğini açıkladı. Başkan Yalçınkaya “Bizim işimiz bu kardeşimize, partimize sahip çıkmak” dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimleri için geri sayım sürerken Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın partisi AK Parti’ye tam desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Yalçınkaya, 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ı Ankara dönüşü karşıladı. Kalabalık bir grupla yapılan karşılaşmanın ardından Başkan Yalçınkaya beraberinde Vekil Akay ile birlikte AK Parti’nin 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak için açılan seçim bürosuna gitti

Burada vatandaşlara seslenen Vekil Akay “Bizim aramızdan çıkan çiçek gibi, gül gibi, siyasetinde kirlilik hiç görmediğim, komşu olmaktan iftihar duyduğum Hikmet Başak’ın seçilmesi için de elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: PARTİMİZİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Başkan Yalçınkaya da partisine ve vekil adayı Hikmet Başak’a tam desteğini açıkladı. Akçakale’nin bu seçimde de destan yazacağını dile getiren Başkan Yalçınkaya “Aday kardeşimiz şuanda meydanda. Sizin desteğinize, gayretinize ve birliğinize ihtiyacı var. Ben ve Vekilimiz Ahmet Akay, ikimiz de onun abisiyiz. Abiliğin gereğini yapacak, sonuna kadar arkasında olacağız. Canla başla, Vekilimiz Ahmet Akay ile beraber, bütün imkanlarımızla bu kardeşimizin yanındayız. Bu kadar yol gittik, bu kadar tecrübe yaşadık, bu işin bayraktarlığını yaptık. Bizim işimiz bu kardeşimize, partimize sahip çıkmak. Akçakale her zaman bir destan yazmıştır. Bu destanı tekrarlayacak. Saatsiz, dakikasız, günsüz, gecesiz kenetlenip partimizi birinci parti yapacağız. Adayımızı milletvekili yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195