Title of a News Article

Yapıcıoğlu Şanlıurfa'da...

Yapıcıoğlu Şanlıurfa'da...
banner206

Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. 

Diyarbakır'dan karayoluyla Şanlıurfa sınırlarına geçiş yapan Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 3 günlük yoğun bir program yaşayacak. 

İlk durağı Siverek olan Yapıcıoğlu, burada İl Başkanı Emin Özaslan ve partililer tarafından karşılandı. Siverek ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşan Hüdaparlılar esnaf ziyareti gerçekleştirerek çaylarını içtiler.

3 günlük programı bugün başlayan Yapıcıoğlu, yarın Hilvan ve Bozova ilçelerine çıkarma yapacak. Bu ilçede de ziyaret ve temaslarını sürdürecek olan Yapıcıoğlu yaklaşan genel seçimler öncesi vatandaşlarda destek isteyecek. 

Bir sonraki gün ise sabah saatlerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirecek olan Hüdapar Lideri Yapıcıoğlu akabinde kent merkezinde ve Akçakale'de temaslarını sürdürecek.

Yapıcıoğlu günün sonunda ise TV programına çıkarak Şanlıurfa programını sonlandırmış olacak. Urfa programı kapsamında Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'na Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve partililer eşlik edecek.

URFASTAR 

Resim

Resim

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195