Title of a News Article

Yazmacı, seçim bölgesinde temaslarını sürdürüyor

Yazmacı, seçim bölgesinde temaslarını sürdürüyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Cevahir Asuman Yazmacı, seçim bölgesi Viranşehir’de kırsal mahalleleri bir bir gezerek, 14 Mayıs’taki seçimde partisine destek istedi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş Kadını Cevahir Asuman Yazmacı, ilçedeki seçim çalışmalarını kırsal mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü. Listede adının açıklandığı andan itibaren seçim bölgesine gelerek çalışmalarına hız veren Milletvekili Adayı Yazmacı, güne Şahinli kırsal Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı. Daha sonra Tepedüzü, Beğrük ve Çiftçiler kırsal mahallelerini de ziyaret eden Yazmacı, vatandaşlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti’ye destek istedi. Kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yazmacı’ya mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden tam destek geldi. 

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Yazmacı, mahalle ziyaretlerinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı mahalle muhtarları ve vatandaşlara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195