Title of a News Article

Yazmacı seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yazmacı seçim çalışmalarını sürdürüyor
banner206

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Şanlıurfa Milletvekili adayı Asuman Cevahir Yazmacı, vatandaşların gönüllerine girmeye onlarla kucaklaşmaya devam ediyor. 

Seçim çalışmalarının ilk gününden buyana her gün farklı bir noktada büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Yazmacı’nın bu günkü ilk durağı Viranşehir Kırsal mahalleri oldu. Burada vatandaşlardan 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen yazmacı, her zaman hemşehrilerimizin emirlerindeyiz. Dedi.

Vatandaşların teveccühünden dolayı teşekkür eden Yazmacı, “Şanlıurfa’nın sorunlarını bilen bir kız kardeşiniz olarak sizlere her zaman hizmet etme şiyarı içinde çalışmalarımı sürdüreceğim” şeklinde konuştu.

Ardından Şanlıurfa kent merkezinde ev ziyaretlerini sürdüren Yazmacı, Şanlıurfalı kadınlar ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. 

AK Parti iktidarı döneminde kadınlara yönelik yapılan çalışmalara değinen Yazmacı, Şanlıurfa Kadınlarının iş ve sosyal alanda önünü açmak adına yapacağı çalışmaları tek tek anlattı. 
Ardından Karaköprü ilçesindeki seçim bürosuna geçen Yazmacı, burada kendisini desteklemeye gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195