AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için AK Parti’ye destek istedi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için seçim bölgesi Viranşehir’de seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Cevahir Asuman Yazmacı, bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Viranşehir Şoförler Odası Başkanı Mehmet Şah Tamer, Viranşehir Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Mehmet Sert ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Viranşehir Temsilcisi Bayram Mehmetoğlu’nu ziyaret etti. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek isteyen Milletvekili Adayı Yazmacı, esnafın yaşadığı sorun ve talepleri dinledi. Kendisine aktarılan sorunları bir bir not alan Yazmacı, sorunların çözümü ilgili mercilerle görülerek çözüme kavuşturacağını söyledi.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri de, kendilerini ziyaretlerinden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra seçim bürosunu ziyaret eden Yazmacı, buraya gelen vatandaşların da sorun ve taleplerini dinledi.