Title of a News Article

'Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye İçin AK Parti Milletvekili Aday Adayıyım'

'Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye İçin AK Parti Milletvekili Aday Adayıyım'
banner206

DESAM Başkan Yardımcısı Sinan Satış, “Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tarihine ve coğrafyasına geri döndü. Bu bir umut, bir beklenti veya bir hayal değil. Türkiye yeniden büyük ve güçlü Türkiye yolunda derin devlet ayarlarına, temsil ettiği kadim medeniyet kodlarına döndü” dedi.

Şanlıurfa'nın tanınmış simalarından Eczacı Sinan Satış, girmiş olduğu siyasete neden atıldığı ile ilgili ve özellikle de niçin AK Parti'yi tercih ettiğiyle ilgili yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözler sarf etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde kurulan AK Parti'nin 20 yılda ülkeye kazandırdıkları değinen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Eczacı iş insanı Sinan Satış, “DESAM Dostlar Meclisi” tanışma toplantısında yaptığı açıklamasında, “Yeni dünya düzenin henüz kıyısına varmadan daha Batının gerileme dönemi başlamıştır. Batılı küreselleşme projesi iflas etmiştir. Dünyada artık yeni yükselen güçler ortaya çıkmaya başlamış ve hile ve desise ile yıkılan imparatorluğumuz Türkiye daha büyük iddialarla yeniden tarih sahnesine çıkmıştır. 21. Yüzyılın insanlık adına en büyük sürprizi Türkiye olacaktır” diye konuştu.

Sinan Satış şöyle devam etti;

"Türkiye yeniden büyük ve güçlü bir devlet olarak yeni dünya tarihinin önünde şekillenmeye başladığı günümüzde Türkiye aynı zamanda dünyanın eksenini de değiştirmeye başlamıştır. Türkiye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kesin ve kati olarak bu hedefe kilitlenmiş durumdadır. Türkiye ikinci yüzyılında ortaya koyduğu coğrafya ve tarih tanımıyla bu hedefini netleştirmiş durumdadır. Türkiye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğiyle büyük ve güçlü Türkiye’nin önündeki engelleri yıkmış ve gözlerini bu kutlu hedefe net olarak dikmiştir.

Millet olarak genetiğimizde zaten var olan büyük akıl ve cesareti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeniden keşfettik. Dünyaya adaleti, huzuru, barışı ve güvenliği, güçlünün değil haklının iradesini öne alan evrensel kaidemize Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeniden döndük.

Bunun için iki üç asırdır bekledik. Özellikle son yüzyılımız sabır yüzyılıydı. Öz vatanımızı koruma, burada tutunma, kendine gelme toparlama ve Ergenekon’dan çıkmaya hazırlanma yüzyılıydı. Bizi tarihin ve öz vatanımızın, coğrafyamızın dışına atmaya kalkışanlara karşı tutunma yüzyılı. Ama üç kıtaya kök salmış kadim devlet aklımızı Türkiye’ye sıkıştırıp koruduk, sakladık. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak tarihi değiştiren bir büyük miladı da başlatmış olduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le başlayan “kuruluş” dönemi bitmiş ve artık Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ergenekon’dan çıkış ve “yükseliş” dönemi başlamış durumdadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte artık sabır dönemi bitmiş, Batının ve diğer emperyal güçlerin baskı ve denetiminden çıkmış ve ayağa kalkmış durumdayız. Artık Asya’yı Afrika’yı uyandırma, eski topraklarımızda yaşayan sömürgeleştirilen kardeşlerimize sahip çıkma zamanı başlamış durumdadır.

Çok büyük güç kaymalarının yaşandığı bu yeni dünya düzeninde Türkiye zihinleri ve yeraltı, yer üstü kaynakları sömürülen, köleleştirilen tüm ezilen halkların zihin haritalarını, güç haritalarını değiştirmeye namzet tek ve yek devlet konumuna gelmiştir. Yeni bir süper güç olarak Türkiye tarihin ve dünyanın önüne parlayan bir yıldız gibi çıkmıştır. Türkiye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çok daha büyük bir güç inşasının temellerini atmaya koyulmuştur.

Tarih yapmaktan tarih yazmaya fırsat ve zaman bulamayan bu büyük ve necip millet Türkiye Cumhuriyeti devletiyle bugün çok cesur iddialarla geri dönmüştür. Bu aziz ve asil milletin makus talihi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kırılmış ve küresel aksta olan her büyük sancı ve kaos bizi büyütmeye başlamıştır. Türkiye’nin hareket alanını genişletmeye başlamıştır. Mevcut küresel güçlerin savaş, kan ve gözyaşı dışında dünya insanlığına söyleyecek bir sözü de kalmamıştır. Yeni dünyaya yeni sözler ve yepyeni umutlar haykıran tek ülke Türkiye, tek millet te büyük ve necip Türk milleti kalmıştır.

Millet ittifakı geçmişi anlatıyor. Cumhur ittifakı ise geleceği konuşuyor. Bu nedenle AK Parti milletvekili adayıyım. İnsanlığı köleleştiren, ülkeleri sömüren, milletleri asimile eden eski dünyanın sahipleri olan Batının gözünde şu an en tehlikeli ülke Türkiye. İşte bu nedenle AK Parti milletvekili aday adayıyım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve safındayım.

Batı ve Doğudaki güçler kan, karanlık ve savaşlarla dünyayı konsolide ve yeniden organize etmeye çalışıyor. Son umut Türkiye’yi de bu kaosun tam ortasına sürüklemeye çalışıyor. Ulus devletlerden mülhem eski dünya düzenini kuran Batı korkuyor lakin korkunun ecele bir faydası yok. Eski imparatorluklar geri geliyor. Büyük imparatorluğumuz, küresel ve bölgesel politikalarını yenilemiş bir halde geri geliyor. Bu olağanüstülüklerle dolu yeni dönemin Türkiye’sinin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan saldırılara, ihanetlere karşı durmak ve yeniden büyük, güçlü ve muasır Türkiye’ye karınca kaderince tuğla taşımak için AK Parti milletvekili aday adayıyım.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195