Title of a News Article

Yeniden Refah Partisi’nde Çolak dönemi

Yeniden Refah Partisi’nde Çolak dönemi
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına Ahmet Çolak atandı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında, 2. Olağan Kongre sürecinin yaklaşması nedeniyle görev değişikliği yaşandı. Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsa Döğmeci’nin genel merkez ekibine katılmasından dolayı bu göreve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çolak atandı. Çolak, Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan belgesini aldı. 

Görevi devralan Ahmet Çolak, devir teslim töreninin ardından şu açıklamalarda bulundu:

"Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa teşkilatının kurucu üyeliğiyle başladığım görevime kuruluştan itibaren Siyasi İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Şimdi il başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu görevi bana layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan olmak üzere Teşkilat Başkanımız Naim Öztürk Beye ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İsa başkanımızla beraber şimdiye kadar elimizden gelen tüm gayreti göstererek partimizi davamızı ilimizde tanıtmaya azami çaba sarfettik. Şimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı İsa Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonra genel merkezdeki görevlerinde de il başkanlığındaki gibi başarılı bir dönem geçireceğinden şüphe duymuyorum. Kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bizlerde kendisinden devraldığımız bayrağı teşkilatımızla birlikte daha da ileriye taşımak için Milli Görüş istikametinde çalışmaya devam edeceğiz. "

AHMET ÇOLAK KİMDİR?

1967 Şanlıurfa doğumlu İş İnsanı olan Ahmet Çolak ilköğretim ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamlamıştır.

1997 yılında Fazilet partisi merkez ilçe yönetimi, 2001- 2010 yılları arasında saadet partisi il yönetimi ve il başkan yardımcılığı görevlerini almıştır.

2013 yılında Erbakan vakfı kurucu üyeliğinde bulunup Karaköprü ilçe başkanlığı görevini almıştır.

23 Kasım 2018 Cuma günü Yeniden refah partisi kurucu üyeliğinde bulunup il başkan yardımcılığı ve siyasi işler başkanlığı görevini yürütmektedir. 1996 yılında PVC fabrikası, 2017 yılında alüminyum fabrikası kurmuştur. Fabrikaları aktif olup birçok kişiye istihdamda bulunmaktadır.

Ahmet ÇOLAK, evli ve dört çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195