Title of a News Article

Yetim esnaf ziyaretine tarihi çarşılardan başladı

Yetim esnaf ziyaretine tarihi çarşılardan başladı
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Partiden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Çarşı olarak bilinen Haşimiye, Akarbaşı, Gümrük Hanı, İsotçular Pazarı ve Halıcılar Pazarı olarak bilinen tarihi bölgede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinleyip, notlar alarak destek istedi.

İYİ Partinin bölgedeki güçlü milletvekili adaylarından birisi olan Emin Yetim, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gün kentin farklı noktalarında vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Emin Yetim, tarihi han ve çarşılar bölgesinde esnafı dinledi. Gittiği her yerde güler yüzle karşılanan İYİ Parti adayı Yetim sorunları tek tek not etti. 

Esnafın araç park sorunu, peyzaj ve çevre düzenlemesi hakkındaki taleplerini kaydeden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs sonrası vakit kaybetmeden bu sorunların çözümü için işbaşı yapacaklarını belirterek desteklerini istedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, "Samimiyet, tevazu ve azim ile durmadan yorulmadan milletimizin arasında olacağız. Birlikte başaracağız."ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195