Title of a News Article

Yetim, seçim bürosunu açtı

Yetim, seçim bürosunu açtı
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in Piazza AVM karşısında bulunan Harmancı Plaza seçim bürosunu açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, ilk seçim bürosunun açılışı davullu zurnalı adeta bir şölen havasında açılışı gerçekleştirildi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim’in irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Ali Arusoğlu, Musa Mangal, Mehmet Yıldırım, Mehmet Ali Güvenç, CHP listesinde Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Gelecek Partisi Şanlıurfa eski il Başkanı Abdullah Yeşil, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanvekili Zübeyde Benan Karakoyunlu, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı olan iş adamı Cengiz İzol, iş adamı Hadi Öğe’nin yanı sıra il, ilçe teşkilatının yanı sıra STK, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, gittiği her yerde hem esnaf hem de vatandaşlardan büyük ilgi görürken seçim çalışmaları kapsamında açılışı yapılan seçim irtibat bürosunun açılışına binlerce kişi katılarak destek verdi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, bugün açılışı yapılan seçim irtibat bürosuna gelen herkesle selamlaşarak tek tek sohbet edip seçimlerde destek istedi.

Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Akabe Mahallesinde bulunan Harmancı Plaza seçim irtibat bürosunun açılışı adeta bir şölen havasında gerçekleşti.

Burada yapılan protokol konuşmalarından sonra kürüyse gelen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim şunları dile getirdi.

Bu memleketin bir evladı olarak yıllarca Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’un başarısı için mücadele ettiğini ve birçok engellemelere rağmen başarılı olduklarını ve Urfa başta olmak üzere tüm alanlarda 1200 kişinin çalıştığı bir firma olarak ve bugünde deplasmanda 6-0 galip gelen ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen bir Urfaspor’u marka haline getirmek için mücadele ettiğini ve bu mücadeleden asla taviz vermeden yoluna devam etmek için siyasete atıldığını ifade ederek Yozgat’tan getirilen ithal adaylara değil, bu memleketin öz be öz çocuğu olan bu adaylara oy vermelerini isteyerek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde vatandaşlardan Millet ittifakı adaylarına oy istedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, konuşmasının devamında Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti yapmak için bu yola çıktıklarını ve bu yolda sizlerde destek istediğini belirterek ithal adaylara değil Urfa’nın öz evlatlarına oy vermeleri konusunda vatandaşlardan destek istedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve beraberindekiler ile birlikte seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilmesinden sonra seçim ofisinde oturarak gelen misafirler ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Adayı Emin Yetim gelen misafirlere geldikleri için teşekkür ederek program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195