Title of a News Article

Yıldırım engelli kontenjanından aday adayı oldu

Yıldırım engelli kontenjanından aday adayı oldu
banner206

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfa’da AK Parti’den Aday Adaylarının başvuruları devam ederken Engelli Kategorisinde ilimizin Başarılı STK Başkanı Ali Yıldırım’da AK Partiden Adaya Adaylığı başvurusunda bulundu.

Şanlıurfa’da bulunan Engellilerin sorunlarını iyi bilen ve diğer Engelli STK’lar ile işbirliği içinde olan Ali Yıldırım 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfa Milletvekilliği için AK Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına gelerek başvurusunu yapan Şanlıurfa Hemofili Derneği Başkanı Ali Yıldırım sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; Ülkemiz ve kadim kent Şanlıurfa’mızda bulunan Engelli Kardeşlerimiz için daha fazla sorumluluk almak kararlılığı ve niyetiyle; Milletin Vekili olmak için 28.dönem Milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. İlimizde bulunan yaklaşık sayısı 80-90 bin civarında olan Engelli kardeşlerimizin TBMM de temsil edilmesi noktasında ilimize engelli Milletvekilliği kontenjanı verilmesinin elzem olduğunu düşünüyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Niyet hayr, akibet hayr” ifadelerine yer verdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195