Title of a News Article

Yıldız’dan Fakıbaba’ya sert sözler!

Yıldız’dan Fakıbaba’ya sert sözler!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,  Şenyaşar ailesine yönelik saldırıya 'terör' dediği için, "Keşke öyle bir ifadede bulunmasaydım" diyen Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya isim vermeden sert tepki gösterdi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 14 Haziran 2018 tarihinde seçim çalışmaları sırasında 3’ü Şenyaşar ailesinden olmak üzere 4 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Celal Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi “Kasten adam öldürme ve Delilleri karartma” suçlamasıyla tutuklandı.

FAKIBABA'DAN ŞENYAŞAR AİLESİNE: KENDİMİ AFFEDEMEDİM

Şenyaşar ailesine yönelik 2018'deki saldırıdan sonra 'terör olayı' ifadelerini kullanan AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, kendini affedemediğini söyledi. Fakıbaba, Halk Tv yazarı İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada "HDP'ye oy vermek ayıp değildir. 'Terör olayı' dediğim için kendimi affedemedim" ifadelerini kullandı.

"Ben ne hakimim, ne savcıyım, ne avukatım" diyen Fakıbaba, şu açıklamalarda bulundu, "Vicdanımın sesini dinledim. Bana terör olayı olarak anlatılmıştı. Ben de dedim ki 'PKK yapmış.' Bakandım, o zaman. Bana göre bu, devlet adamına yakışır konuşma olmadı. Ama bana öyle söylendi, ben de öyle bir ifadede bulundum. Keşke söylenmeseydi, keşke öyle bir ifadede bulunmasaydım. İki gün sonra baktım ki, Allah rahmet eylesin, bu adamların dükkanına gitmişim. Devletin bakanıyım. Adamlar PKK'lı olsa bana bir şey yapmaları lazımdı. Beni güler yüzle uğurlamışlar. Sonradan belli oldu. Bunlar PKK'lı değil, HDP'ye oy veren vatandaşlar. Buna saygı duyarım. HDP'ye oy vermek ayıp değildir. 'Terör olayı' dediğim için kendimi affedemedim."

YILDIZ’DAN FAKIBABA’YA: İKİ YÜZLÜ SİYASETÇİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, isim vermeden Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya bu sözlerinden dolayı adeta ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldız, şu ifadelere yer verdi:

“Siyaset arenasında ve toplum nezdinde karşılığı kalmayan başka siyasi parti arayışı içerisinde olan iki yüzlü siyasetçinin PKK bağlantıları net olan aileyi zavallı gibi göstermesinden utanç duyuyorum.Bu entrikalar ve oyunlar Reisimiz,Bayrağımız ve Vatan sevgimizden vazgeçirtemez.”

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 02:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195