Title of a News Article

Ali Tandoğan’dan şok açıklama...

.

Ali Tandoğan’dan şok açıklama...
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Sarı-Yeşilli ekibin zor günler geçirdiğini belirterek, “Yönetimimiz, bizlere elinden geleni yapmaya çalışıyor ama destek gelmez ise bugün yada yarın yaşanacak sıkıntıları bilmeniz gerekir” dedi.

Tandoğan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

Başkanımız gerekli açıklamaları yaptı.Takımımızın başarısı bazı şeyleri görmenizi engelliyor olabilir,fakat zorlu günler geçirdiğimiz gerçek.

Yönetimimiz, bizlere elinden geleni yapmaya çalışıyor ama destek gelmez ise bugün yada yarın yaşanacak sıkıntıları bilmeniz gerekir.

Sn.bakanımız sn valimiz ve belediye başkanlarımız desteklerini sağlamaya çalışıyorlar sağolsunlar.Taraftarımız maça gelerek gösteriyorlar

Ama bir yerde bir eksik var ve bir türlü istenilen imkanlar arka planda kalıyor buda ister istemez oyuncularımı üzüyor,bizleride..

Ama şunu unutmamamak lazım.Siz nekadar da sıralamada lider de görseniz biz içimizde sıkıntıları da yenmeye çalışıyoruz.

Sonuna kadarda oyuncularımızla bu mücadeleye devam edicez şampiyonluk gelene kadar.

Futbol piyasasına yeni yüzler ve kendi dönem arkadaşlarımın gelmesine çok mutlu oluyorum.inşallah geçmişteki hataları yapmayız.

Kupa oyuncularımızın performansını görmemiz açısından önemliydi.açıkcası beni çok tatmin etmedi. Herşeye rağmen teşekkür ederim oyuncularıma.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195