Title of a News Article

Bakan Kasapoğlu havuz açılışında

Bakan Kasapoğlu havuz açılışında
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Karaköprü ilçesinde tamamlanan yüzme havuzunun açılışına katıldı.

Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent mahallesine kazandırılan yar olimpik yüzme havuzu açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu projenin hayırlı olmasını diledi.

Yarı olimpik yüzme havuzu açılışına Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun yanı sıra, AK Parti Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve birim amirleri tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, burada bir  konuşma yaptı.

Spor Bakanı Kasapoğlu, 'Şanlıurfa bereketin dostluğun kardeşliğin şehri. Kadim, medeniyet şehri ve bu şehre hizmet etmek bizler için onur. Bu vesileyle bugün ki bu güzel havuzumuzun açılışı vesilesiyle emeği olan Valimize, milletvekillerimize, Belediye başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.

yapılan konuşma sonrası havuzun açılışı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195