Title of a News Article

Başkanlar, ne olacak bu halimiz?

.

Başkanlar, ne olacak bu halimiz?
banner206

 Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban’a soruyoruz… “NE OLACAK BU HALİMİZ?”

TFF 1. Lig’de bu sezon en kötü sezonunu yaşayan Şanlıurfaspor’da, üst üste alınan kötü sonuçların ardından taraftarların, ‘Küme mi düşeceğiz?’ şeklinde endişelendirmeye başladı. Son haftalarda ruhsuz görüntüsüyle camiayı kahreden Urfaspor’un geleceğini, bundan sonra atacakları adımlarla Fahri Başkan Mehmet Ekinci ile Kulüp Başkanı İsmail Bağıban belirleyecek.

2012-2013 futbol sezonundan bu yana TFF 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, bu sezon çok kötü bir dönem yaşıyor. Sezon sonunda İş Adamı Fethi Şimşek’in kulüp başkanlığını bırakması sonucu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin öncülüğünde İş Adamı İsmail Bağıban’ın kulüp başkanlığında yeni bir yönetim oluşturulmuştu. Teknik Direktörlüğe Ünal Karaman’ı getiren ve bu doğrultuda yeni bir kadro oluşturan yönetim, üst üste gelinen kötü sonuçların ardından hedef tahtasına oturdu.

 

Karaman istifa etti

Şanlıurfaspor’da alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Ünal Karaman, ligin 11. Haftasında 1-0 yenildiği Denizlispor maçının ardından istifa ettiğini açıklamıştı. Urfaspor Yönetimi, yeni teknik direktör için birçok isimle temasa geçerken, son olarak Kemal Kılıç ile anlaşma sağladı.

 

Yönetimde çatlaklar oluştu

Bu arada Şanlıurfaspor Yönetiminde bazı çatlakların oluştuğu ve yönetimin ikiye ayrıldığı belirtiliyor.

Bunun da Urfaspor’a olumsuz yansıdığı görülüyor.

 

Bu transferleri kim yaptı?

Öte yandan Şanlıurfaspor’da bu kötü sonuçların alınmasının en büyük sebebi; sezon başında yapılan transferler olarak görünüyor. Çünkü yapılan birçok transferin yanlış olduğu oynanılan maçlarda ortaya çıkarken, Batuhan Karadeniz ve Fortes gibi işe yaramayan golcü futbolcu transferlerinin yapılması da Urfaspor’a kümeye doğru ilerleten etkenler arasında bulunuyor.

 

Adım adım küme doğru gidiyoruz

Şanlıurfaspor, üst üste alınan yenilgilerin ardından küme düşme potasına doğru geriledi. Küme düşme hattında bulunan 9’a puana sahip Elazığspor’un 6 puanı ve 7 puana sahip Manisaspor’un da 3 puanı silinmeseydi Urfaspor şimdi ateş çemberinde yer alacaktı. Yine 3 puanı silinen bir diğer takım Mersin İdmanyurdu ise 6 puanla ligin dibine demir atmış durumda… Özellikle devre arasında radikal önlemlerin alınmaması durumunda Urfaspor’un alt sıralardan kurtulmasının kolay olmayacağı görülüyor.

 

Taraftar endişeli

Şanlıurfaspor’un oynadığı maçlarda ruhsuz bir görüntü vermesini ve son sıralara doğru gerilediği endişeyle takip eden taraftarlar, en büyük suçu yönetimde buluyor. Özellikle sosyal medyada yönetimi istifaya davet eden taraftarlar,  “Artık siyasetten bağımsız bir yönetim oluşturulmalıdır, bu yönetimde de toptan anlayan isimler yer almalıdır. Yoksa Urfaspor’da başarı değil tam aksine başarısızlık gelir” dediler.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195